Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Η Επιτροπή Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού καταγγέλει την δράση των κ.Δεληβοριά και του κ.Δελαγραμμάτικα και η απάντηση του κ.Δεληβοριά


Διαβάστε την ανακοίνωση και τα πρακτικά της συνεδρίασής τους


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επειδή,  η Επιτροπή Αγώνα συγκροτήθηκε από ενεργούς πολίτες ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα,
Επειδή, αυτή η Επιτροπή πρέπει να μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με την εκάστοτε Κυβέρνηση, τοπική και Περιφερειακή αυτοδιοίκηση όταν  χρειαστεί,....

Επειδή, μπορούμε και θέλουμε να ρίξουμε γροθιά στο μαχαίρι όταν υπονομεύεται η αξιοπρέπειά μας και η ποιότητα της ζωής μας,
Επειδή, πρέπει να μπορούμε να καταγγείλουμε όλους όσους μας κορόιδεψαν ή θα μας κοροϊδέψουν χωρίς δεύτερες σκέψεις,
Επειδή, θέλουμε αγωνιστές που δεν θα διστάσουν να καταγγείλουν και την κ.Δούρου με την ψεύτικη πολιτική της, αλλά και την Κυβέρνηση ανοιχτά και με θόρυβο και όχι με σιωπηλά δελτία τύπου,
Επειδή, ζητάμε ανθρώπους που θα ανέβουν στο βουνό του αγώνα και δεν θα σταματήσουν μέχρι να νικήσουμε,
Επειδή, δεν θέλουμε να υπονομευόμαστε από κανέναν που δεν θέλει να πάει κόντρα στο σύστημα γιατί ωφελείται από αυτό,
Καταγγέλουμε την δράση των κ. Δεληβοριά ( αρχηγού της Δύναμης πολιτών ) και του κ. Δελαγραμμάτικα ( ΓΓ της ΟΜ Σύριζα Μαραθώνα ) διότι από την στιγμή που ανέλαβε την περιφέρεια η κ Δούρου και έγινε κυβέρνηση ο Σύριζα πέρασαν απέναντι , άλλαξαν τον αγωνιστικό χαρακτήρα που είχαν μέχρι τότε, δεν συμβαδίζουν με τη δράση και το πνεύμα αυτής της επιτροπής και δεν μπορούν να λέγονται πλέον μέλη της.
Καταγγέλουμε την προσπάθεια φίμωσής μας, στην ΟΜ Σύριζα Μαραθώνα, όταν προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για όλα όσα επιμελώς έκρυβε η Περιφέρεια και που αφορούσαν το Ταμείο Συνοχής της ΕΕ.
Άλλωστε, ο ίδιος ο κ.Δεληβοριάς έχει θέσει τον εαυτό του εκτός, όταν ζήτησε δημόσια να διαλυθεί αυτή η Επιτροπή και να γίνουν εκ νέου εκλογές σε όλο τον Δήμο για να δημιουργηθεί άλλη, προφανώς κάτω από την δική του ομπρέλα.
Δεν θέλουμε να ανήκουμε σε κανένα κόμμα, δεν θέλουμε αρχηγούς. Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη, ανεξάρτητοι από κομματικές ταυτότητες, έχουμε τη θέληση να πάμε κόντρα σε όλους και σε όλα όταν οι συνθήκες το απαιτούν.
Γραμματικό 17/11/2015
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  (ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12/ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015) Το ‘’αριστερό-οικολογικό’’  ΥΠΑΠΕΝ ,  με την  υπογραφή της ‘’νέας’’ ΑΕΠΟ  ‘’κλείνει’’ , κατά την άποψή του, την  διετή περίοδο  ‘’ανασφάλειας’’ που η ‘’αφανής’’ συγκυβέρνηση (Σγουρού-Δούρου) της Π.Α. συνέχιζε το έργο χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση ανοίγοντας τον δρόμο  στην ‘’επιτυχία’’ του πανελλαδικού τους  σχεδίου για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με την περιβαλλοντική καταστροφή και της Β.Α. Αττικής ,  κατά τα ‘’πρότυπα’’  της Φυλής.
Η  μέθοδος ήταν η γνωστή διαχρονική συνταγή με κύρια συστατικά, την παραπληροφόρηση (των ‘’εύκολα’’ παραπληροφορήσιμων) και την παραπλάνηση (των ‘’πρόθυμα’’ παραπλανήσιμων  βλ. ΣτΕ) που ενισχύθηκαν αποτελεσματικά  με ‘’παροχές’’ εξαγοράς εξαγοράσιμων συνειδήσεων,  σε όλους τους πολιτικούς-διοικητικούς  χώρους,  σε όλες τις κλίμακες  και με όλους τους τρόπους (πάντα κατά τα ‘’πρότυπα’’ της Φυλής). Φαίνεται είχε ‘’κριθεί’’  ότι οι καρποί αυτών ‘’ενεργειών’’ δεν είχαν ακόμα ‘’ωριμάσει’’ μέχρι και το τέλος της θητείας του κ. Μανιάτη  και γι αυτό δεν τόλμησε, ούτε και αυτός,  να υπογράψει την ΑΕΠΟ. Αυτό λοιπόν που δεν τόλμησε να κάνει ούτε η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ το ‘’τόλμησε’’ η σημερινή συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλπ.) με τους κ.κ. Σκουρλέτη και Τσιρώνη , αποδεικνύοντας και στους πλέον ‘’διστακτικούς’’ ότι όλοι οι διαχρονικοί μηχανισμοί διαφθοράς , διαπλοκής και κακοδιοίκησης που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την κατάντια  έχουν πλήρως ενσωματωθεί στην σημερινή ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ στερώντας της και τα τελευταία απομεινάρια του  κάποτε περιβόητου ηθικού της πλεονεκτήματός στην συνείδηση της κοινωνίας.
Οι ‘’διοικούντες’’ θεωρούν βασικό τους εργαλείο την ‘’παραπλανημένη’’  τελευταία  απόφαση του  ΣτΕ  την οποία και παρερμηνεύουν  περαιτέρω  προβάλλοντάς την ως  ουσιαστική απόρριψη της ύπαρξης των συνθηκών  αποκλεισμού (ρέματα, ρήγματα, υδροφορία κ.α.) Με αυτό επιχειρούν να μεταπείσουν το Ταμείο Συνοχής , που από τις 14/04/15 έχει απ εντάξει το έργο ως μη σύννομο με την περιβαλλοντική νομοθεσία  και την Επιτροπή Αναφορών της Ε.Ε.  με επίσημα έγγραφα από την Π.Α. που η αντίθεσή τους με τις προεκλογικές (και όχι μόνο) δηλώσεις και δελτία τύπου της κ. Δούρου  και των τοπικών υποστηρικτών της θέτουν νέες σταθερές για την μέτρηση της υποκρισίας, της ασέβειας και της προδοσίας. Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα η Επιτροπή Αγώνα που συνεδρίασε εκτάκτως  την Πέμπτη 12/Νοεμβρ./2015 αποφάσισε τα εξής: 1/ Tην διά παντός  αποβολή των κ.κ. Φ.Δεληβοριά και Β.Δελαγραμμάτικα      (επί τούτου υπάρχει ειδική ανακοίνωση) . 2/ Καταγγέλλει το ΥΠΑΠΕΝ για την έγκριση της ΑΕΠΟ κατά της οποίας θα προσφύγει με κάθε δυνατόν νομικό μέσο. 3/ Καλεί τον Δήμαρχο Μαραθώνα να πάρει θέση. 4/ Απαιτεί την άμεση έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού  Συμβουλίου. 5/ Καλεί τους επικεφαλής των κοινοτήτων να συγκαλέσουν άμεσα ανοιχτή συζήτηση  για την οργάνωση δυναμικής κινητοποίησης.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (17/11/2015 )
(foto από το blogspot του  ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ syriza-marathona.blogspot.com)
Η απάντηση του κ.ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ , Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλή συνδυασμού Δύναμης Πολιτών Δήμου Μαραθώνος στην παραπάνω Ανακοίνωση της Επιτροπής .

Καταχρώμενοι τον τίτλο και τους αγώνες της επιτροπής Γραμματικού κατά του ΧΥΤΑ, ο Δημήτρης Δαμάσκος και η παρέα του έχουν εξαπολύσει λυσασμένη επίθεση κατά της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και των ηγετικών στελεχών της Φώτη Δεληβοριά και Βασίλη Δελαγραμμάτικα..
Ο κ. Δαμάσκος , συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη στη σύνταξη τοπικού σχεδίου για τα απορρίμματα και επίδοξος εξαγωγέας σκουπιδιών στην Κίνα, συντονίζει την επίθεση κατά της παράταξης ,που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του παράλογου και παράνομου περιφερειακού σχεδιασμού της Βάσως Παπανδρέου και του Σγουρού.
Δεν είναι τυχαίο ότι η προσωπική επίθεση εναντίον της Δύναμης πολιτών και των ηγετικών στελεχών της έρχεται σε μια στιγμή , που εντείνεται ο αγώνας της Δύναμης Πολιτών κατά της εγκατάλειψης του Δήμου Μαραθώνα στην τύχη του με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και ο Δήμαρχος να ασχολείται με παρασημοφορήσεις και την ...επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα ενώ την ίδια στιγμή τα λύματα ρέουν στους δρόμους και η ελονοσία επιστρέφει μετά από δεκαετίες.
Αναρωτιόμαστε που στοχεύει ο κ Δαμάσκος και ποιον εξυπηρετεί όταν αντί να ενώνει στον αγώνα κατά του ΧΥΤΑ, προσπαθεί να διχάσει και να στρέψει τη προσοχή αλλού.
Μήπως έχει καταλάβει ότι η συρρίκνωση στην οποία έχει οδηγήσει την κάποτε ανθούσα επιτροπή αγώνα, ο σεχταρισμός και η απομόνωση έφερε πιο κοντά από ποτέ τον κίνδυνο του ΧΥΤΑ και προσπαθεί να βρει αποδιοπομπαίους τράγους;. Λάθος στόχο διάλεξε.

Η Δύναμη Πολιτών έχει αναδείξει το θέμα και δεν θα αφήσει κανένα Δαμάσκο , κανένα Ψινάκη αλλά και καμία Περιφέρεια να επιβάλει λύσεις αντίθετες με τη θέληση του Γραμματικόύ.
Η Ρενα η Δούρου έγινε περιφερειάρχης με τη σημαία μιας νέας αντίληψης για τα απορρίμματα που δεν θα έχει σχέση με το φαύλο παρελθόν και ξέρει καλά , πως αν επιχειρήσει να αλλάξει σχέδια θα μας βρει στο δρόμο της.
Η Δύναμη πολιτών είναι ανεξάρτητη παράταξη και λειτουργεί πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου Μαραθώνα και των πολιτών του . Και αυτό θα το αποδείξουμε άμεσα.
Πηγή
Διαβάστε ακόμα 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ (ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ) Αποβάλλει τα μέλη της κ.κ. Φ. Δεληβοριά και Β. Δελαγραμμάτικα (τοπικούς υποστηρικτές Δούρου) για λόγους υποκρισίας, ασέβειας και προδοσίας (οπως αναφέρουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε τι σκέφτεσε ...