Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Επιτροπή Αγώνα  σας καλεί
την Κυριακή 17- 04- 2016 , στις 18μμ ,
στο πολιτιστικό κέντρο Βασίλης Ρώτας, στην πλατεία της Νέας Μάκρης,
σε συζήτηση –Ενημέρωση για να αποτρέψουμε τη λειτουργία του καταστροφικού ΧΥΤΑ και την δημιουργία εργοστασίων σύμμεικτων απορριμμάτων στον Δήμο μας.
Το ‘’αριστερό-οικολογικό’’  ΥΠΑΠΕΝ ,  με την  υπογραφή της νέας ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΑΕΠΟ)  ‘’κλείνει’’ , κατά την άποψή του, την  διετή περίοδο  ‘’ανασφάλειας’’ που η ‘’αφανής’’ συγκυβέρνηση (Σγουρού-Δούρου) της Π.Α. συνέχιζε το έργο χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση  (ΑΕΠΟ) ανοίγοντας τον δρόμο  στην ‘’επιτυχία’’ του πανελλαδικού τους  σχεδίου για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με την περιβαλλοντική καταστροφή και της Β.Α. Αττικής ,  κατά τα ‘’πρότυπα’’  της Φυλής.

Η  μέθοδος ήταν η γνωστή διαχρονική συνταγή με κύρια συστατικά, την παραπληροφόρηση (των ‘’εύκολα’’ παραπληροφορήσιμων) και την παραπλάνηση (των ‘’πρόθυμα’’ παραπλανήσιμων  βλ. ΣτΕ) που ενισχύθηκαν αποτελεσματικά  με ‘’παροχές’’ εξαγοράς εξαγοράσιμων συνειδήσεων,  σε όλους τους πολιτικούς-διοικητικούς  χώρους,  σε όλες τις κλίμακες  και με όλους τους τρόπους (πάντα κατά τα ‘’πρότυπα’’ της Φυλής).
Φαίνεται είχε ‘’κριθεί’’  ότι οι καρποί αυτών ‘’ενεργειών’’ δεν είχαν ακόμα ‘’ωριμάσει’’ μέχρι και το τέλος της θητείας του κ. Μανιάτη  και γι αυτό δεν τόλμησε, ούτε και αυτός,  να υπογράψει την ΑΕΠΟ.
Αυτό λοιπόν που δεν τόλμησε να κάνει ούτε η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ το ‘’τόλμησε’’ η σημερινή συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλπ.) με τους κ.κ. Σκουρλέτη και Τσιρώνη , αποδεικνύοντας και στους πλέον ‘’διστακτικούς’’ ότι όλοι οι διαχρονικοί μηχανισμοί διαφθοράς , διαπλοκής και κακοδιοίκησης που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την κατάντια  έχουν πλήρως ενσωματωθεί στην σημερινή ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ στερώντας της και τα τελευταία απομεινάρια του  κάποτε περιβόητου ηθικού της πλεονεκτήματός στην συνείδηση της κοινωνίας.
Οι ‘’διοικούντες’’ θεωρούν βασικό τους εργαλείο την ‘’παραπλανημένη’’  τελευταία  απόφαση του  ΣτΕ  την οποία και παρερμηνεύουν  περαιτέρω  προβάλλοντάς την ως  ουσιαστική απόρριψη της ύπαρξης των συνθηκών  αποκλεισμού (ρέματα, ρήγματα, υδροφορία κ.α. πολλά). 
Με αυτό επιχειρούν να μεταπείσουν το Ταμείο Συνοχής , που από τις 14/04/15 έχει απ εντάξει το έργο ως μη σύννομο με την περιβαλλοντική νομοθεσία  και την Επιτροπή Αναφορών της Ε.Ε.  με επίσημα έγγραφα από την Π.Α. που η αντίθεσή τους με τις προεκλογικές (και όχι μόνο) δηλώσεις και δελτία τύπου της κ. Δούρου  και των τοπικών υποστηρικτών της θέτουν νέες σταθερές για την μέτρηση της υποκρισίας, της ασέβειας και της προδοσίας.Τι θα συμβεί  στο Δήμο Μαραθώνα ( Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Γραμματικό, Βαρνάβα) με τη δημιουργία χώρου ταφής (ΧΥΤ) και εργοστασίων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων.
·        Η ατμόσφαιρα ολόκληρης της περιοχής θα επιβαρυνθεί με ρύπους επικίνδυνους για την υγεία μας, όπως αναφέρεται σε μελέτη του Πανεπιστημίου Θράκης.
·       Η αγροτική παραγωγή του Κάμπου του Μαραθώνα υποβαθμίζεται και κινδυνεύει.
·       Ο νότιος Ευβοϊκός κινδυνεύει με σοβαρή μόλυνση .Η θάλασσα που σήμερα απολαμβάνουμε θα είναι ακατάλληλη για κολύμβηση. Δεκάδες επιχειρήσεις της περιοχής και επαγγελματίες ψαράδες θα καταστραφούν.
·       Εκατοντάδες διελεύσεις απορριμματοφόρων στη λεωφόρο Μαραθώνος και μέσα από την πόλη της Νέας Μάκρης. Η μετακίνηση σε αυτή θα γίνεται με δυσκολία και οι οσμές, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι έντονες Η ποιότητα της ζωής μας υποβαθμίζεται.
·        Η υγεία μας κινδυνεύει
·       Η υγεία μας κινδυνεύει

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 11/04/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε τι σκέφτεσε ...